Skip links
Inhoud

Missie & Visie

Missie

De missie van ’t Verswarenhuys is om door middel van de uitgebalanceerde formule 

                       Efficiëntie   +  Vers   +   Service    =   ’t Verswarenhuys

uit te groeien tot een landelijk dekkende franchiseformule. Het bedrijfsconcept is een versmarkt waarin alle ambachtelijke disciplines op vers gebied vertegenwoordigd zijn geleidt door 1 ondernemer met gedegen kennis van de markt en ambacht en 1 afrekenpunt. 

’t Verswarenhuys wil middels haar innovatieve winkelconcept op een laagdrempelige wijze de consument alle soorten versproducten aanbieden en haar ondersteunen bij de bereiding hiervan. Daarnaast zijn gemak, beleving en aandacht voor de consument de onderscheidende speerpunten van ’t Verswarenhuys formuleconcept. 

Visie

De foodbranche (supermarkten en speciaalzaken), maar ook het eet & drink moment en patroon van consumenten, is de laatste jaren volop in beweging. Het aantal speciaalzaken loopt in een behoorlijk tempo terug door afnemende omzetten en toenemende kosten.

Supermarkten nemen ook af in aantallen en in het aantal formules, maar nemen toe in oppervlak door volume (assortiment) en kracht van de formule (landelijke afzet). Consumenten daarentegen wensen gemak, personalisatie, eerlijke (marktconforme) prijs, aandacht voor gezondheid en duurzaamheid met een knipoog naar het verleden (authenticiteit).

Speciaalzaken speelden in het verleden goed in op wensen van de consument, maar kunnen anno 2014, door met name het kostenaspect en onvoldoende snel opvolgen van consumenten trends, hier niet meer aan voldoen.

Supermarkten kunnen door hun efficiëntie en schaalgrootte hier makkelijker op inspelen, maar door hun massaliteit (ruim) onvoldoende maximaal voldoen aan de wensen van deze tijd zoals bijvoorbeeld aandacht voor de klant

Door de afname van speciaalzaken en onvoldoende invulling geven aan consumentenbehoeften van supermarkten, ontstaat er een gat in de markt. ’t Verswarenhuys vult op een eigentijdse wijze dit gat in de markt op.

 


Snelkoppelingen