Skip links
Inhoud

Franchise

De Nederlandse food retail verandert sterk op het moment. Supermarktformules verdwijnen en bestaande formules zoeken naar nieuwe mogelijkheden zoals kleinere stadswinkels en horeca.

’t Verswarenhuys is de winkelformule van de toekomst met een uitgebalanceerd assortiment wat per vestiging kan verschillen, maar altijd verantwoord en duurzaam aangevuld met horeca.

Bij ’t Verswarenhuys Franchise zoeken wij zelfstandige ondernemers. De basis voor een eigen winkel hebben wij al gebouwd, maar eigen inbreng vinden wij zeer belangrijk. Iedere vestigingsplaats en iedere ondernemer vraagt om een eigen benadering en een eigen assortiment. Daarom kunt u bij ’t Verswarenhuys zich juist focussen op die elementen die het voor de klant interessant maken en hoeft u zich niet druk te maken over het basisassortiment.

U doet waar u goed in bent, of dat nu het managen van een totale winkel is of het uitoefenen van een ambacht. Wij helpen u bij de rest, van het zoeken naar de juiste locatie en financieringspartners tot de dag van de opening en verder. Maar het is ook mogelijk om uw huidige winkel (kleine supermarkt, bakker, slager, groente en fruit, kaas, delicatessen en andere vers gerelateerde winkels) om te bouwen naar een ’t Verswarenhuys. Een ’t Verswarenhuys is op diverse manieren te ontwikkelen:

  • Een grote stand-alone winkel met een oppervlakte van minimaal 300m2 met supermarkten en speciaalzaken in de omgeving. Investering € 350.000.
  • Als city winkel op een A locatie vanaf 150m2. Investering € 200.000.
  • Als kleine winkel van rond de 50m2 waar ambacht het speerpunt is. Investering € 50.000 – 75.000.
  • Als shop in shop binnen een food of non food retailer met een aansluitend en aanvullend assortiment. Investering afhankelijk van wensen en locatie.

Wij bouwen die winkel van de toekomst waar de gasten, want zo noemen wij onze klanten, zich welkom voelen en iedere dag weer worden verrast met mooie, eerlijke en betaalbare producten.

Voor 't Verswarenhuys zoeken wij dus zelfstandige ondernemers met veel affiniteit voor food en/of foodretail. Werkervaring als bedrijfsleider of eigenaar van een food gerelateerd bedrijf is een must.

Spreekt dit u aan, neem dan contact op met ’t Verswarenhuys Franchise BV of laat hiernaast uw gegevens achter voor verdere informatie, zodat u die volgende ’t Verswarenhuys ondernemer wordt!


Snelkoppelingen