Skip links
Inhoud

Franchise

Het van oorsprong Franse woord franchise (vrijdom) is via het Engels in het Nederlands terechtgekomen, en is afgeleid van franc (vrij).

Zo luidt althans de beschrijving. Echter veel huidige franchise ondernemers ervaren dat heel anders. Te vaak zijn zij niet meer dan een filiaal leider in een eigen winkel. Een eigen winkel die echter wel op plaats 2 komt bij de franchisegever waar de eigen filialen vaak meer aandacht krijgen.

Bij ’t Verswarenhuys Franchise zoeken wij juist wel zelfstandige ondernemers. De basis voor een eigen winkel hebben wij al gebouwd, maar eigen inbreng vinden wij zeer belangrijk. Iedere vestigingsplaats en iedere ondernemer vraagt om een eigen benadering en een eigen assortiment. Daarom kunt u bij ’t Verswarenhuys zich juist focussen op die elementen die het voor de klant interessant maken en hoeft u zich niet druk te maken over het basisassortiment.

U doet waar u goed in bent, of dat nu het managen van een totale winkel is of het uitoefenen van een ambacht. Wij helpen u bij de rest, van het zoeken naar de juiste locatie en financieringspartners tot de dag van de opening en verder. Maar het is ook mogelijk om uw huidige winkel (kleine supermarkt, bakker, slager, groente en fruit, kaas, delicatessen en andere vers gerelateerde winkels) om te bouwen naar een 't Verswarenhuys mits u de beschikking heeft over minimaal 300 m2 verkoopvloeroppervlakte.   

Wij bouwen de winkel van de toekomst waar de gasten, want zo noemen wij onze klanten, zich welkom voelen en iedere dag weer worden verrast met mooie, eerlijke en betaalbare produkten.

Zo bent u bij ons dus geen franchisenemer maar een franchiseONDERnemer!

Voor 't Verswarenhuys zoeken wij dus zelfstandige ondernemers met veel affiniteit voor food en/of foodretail. Werkervaring als bedrijfsleider of eigenaar van een food gerelateerd bedrijf is een must. Spreekt dit u aan, neem dan contact op met ’t Verswarenhuys Franchise BV of laat hiernaast uw gegevens achter voor verdere informatie, zodat u die volgende ’t Verswarenhuys ondernemer wordt!  

 


Snelkoppelingen